Predpočitniška avantura na snegu

Do 7.2.2019.rezervirajte in koristite  3 nočitve v apartmaju ali sobi in čaka vas kar 10% popusta na vse naše usluge,hkrati pa vam zagotavljamo nočni tubing ali sankanje pod reflektorjem ( do 21 ure).

 Vsem,ki se želite posvetovati o svojem zdravju in kako ga ohraniti na naraven način nudimo tudi individualni coach ,možnost tudi delavnica preživetja v naravi (predhodna naročila).

Oddih na Krvavcu

Ste čez novo leto delali in ste utrujeni, si želite prave zime, ki je v dolini ni in bi naredili par zavojev, se mogoče posankali z otroci ali vnuki, ste kar naprej utrujeni in bolehni?
Mi smo pravi naslov in v januarju vam podarjamo BONUS zajtrk z zdravilnim čajem za vso družino ob najemu apartmaja ali sobe ob 3 nočitvah ali več.
 
Pa to še ni vse, vsi, ki boste izkoristili ta bonus in si rezervirali pri nas do konca 27.1. boste 1.2. sodelovali v nagradnem žrebanju
VIKEND PAKET ZA VSO DRUŽINO NA EkoTurizmuViženčar (najem apartmaja za 4 osebe petek-nedelja)
 
Vsem,ki jih zanima naravno zdravljenje z zelišči ali naravne terapije odpravljanja bolečin, pa bo strokovno na njihova vprašanja na individalnih urah odgovorila certificirana Divine business coachinja. Najava po telefonu 041 647 545.
 
Pridite in izkusite pravo zimo, mraz, sneg, sveži zrak in zdravilni čajčki bodo pomorili bacile.
 
Toplo vabljeni za našo krušno peč.
EkoTurizem Kmetija Viženčar Krvavec
EkoTurizem Kmetija Viženčar Krvavec